Hozzávalók és elkészítés egyben:
-
- Csirkecombok bőrét vagdosd be, majd kend be Garam Masala fűszerkeverékkel = koriander, fahéj, szegfűszeg, gyömbér, köménymag, édeskömény, feketebors, chili, kardamom, csillagánizs mag, babérlevél, olaj, szerecsendió. és hagyd állni a húst 2-3 órát, hogy jól beszívja azokat, alaposan sózd is meg. AIP követése esetén a fűszerekből használd a következőket: koriander, fahéj, gyömbér, babérlevél, olaj.
-
- Annyi vízben, hogy a combokat a víz éppen hogy ellepje tedd oda egy lábasba főni.
- Tegyél mellé vegyes zöldséget kockázva; akár húsleves zöldség maradékát.
- Hagyd, hogy a víz fele elfőjön, és főzés közben forgasd meg a húst
- Amikor a combok puhák, akkor önts a csirkére 2 dl Cocomas kókusztejszínt.
- Majoránnával szórd meg az ételt és forrald össze.