Halkrém

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Főzzél meg 3 db tojást kemény tojásnak; AIP-ban használj zöldségpürét
  • Használj a krémhez  200 gr-os dobozos natúr tonhalat
  • A kemény tojásokat 2-3 dkg (2 evőkanálnyi) olvasztott jászvajjal (ghee) vagy jó minőségű vajjal, továbbá a tonhallal – robotgéppel vagy botmixerrel – keverd és törd össze; AIP-ban a tonhalat robotgéppel vagy botmixerrel keverd ki; zöldségpürét ízlés szerinti mennyiségben keverj hozzá.
  • Fűszerezd a krémet sóval, őrölt fehér borssal, egy teáskanálnyi mustárral, kevés citromlével, esetleg egy csipetnyi stevia és xukor hozzáadásával; AIP-ban mézetvagy glicint használhatsz!
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.