Ínyenc lágy tojás

A receptet Szakesz küldte 2012.03.27-én

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Főzz személyenként 2 db lágy tojást
  • Egy-egy üvegpohárba rétegezd a következőket: darabka jó minőségű vaj, aki 100% paleot akar, az használjon jászvajat (ghee-t), „Maldon só”, csíkokra vágott újhagyma vagy rukkola, 1 tojás (legegyszerűbb éles késsel lecsapni a tetejét és kiskanállal „kifordítani” belőle a lágy tojást), kis darab vaj, apróra vágott „Fekete erdő sonka”, vagy más jó minőségű szárított vagy füstölt sonka, másik tojás
  • A tetejét koronázd meg egy darabka vajjal és 3-4 szem kapribogyóval
  • Szép pohárban előadva, akár ünnepi előétel is lehet!
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Ínyenc lágy tojás”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.