Édes-sós gesztenyekrém szendvicsre és tölteléknek

Gesztenyekrém – A kép a Google images-ről való.

Hozzávalók:

  • 5-6 szem friss vagy mélyhűtött szilva
  • 25 dkg natúr gesztenyemassza
  • Kevés só
  • Kevés őrölt bors (elhagyható)
  • Kevés chili paprika
  • Paleolit édesítő – egy késhegynyi stevia vagy 1 kávéskanál nyírfacukor, vagy a TED szerint rizs, tápióka, agave szirup, esetleg méz
  • 2 tojás sárgája (amennyiben töltelék lesz feltétlenül bele kell tenni), a két sárgája helyett beletehető 1 db egész tojás
  • Szezámmag vagy szezámpehely – sűrítésre (elhagyható)

Elkészítés:

  • A szilvát egészen apróra darabold fel
  • Keverd össze a gesztenyemasszával és a fent felsorolt hozzávalókkal

Javaslom pl. a csirkemell töltésén kívül sertésdagadóba is tölteléknek!

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.