Vega fasírt

A receptet és a képeket Hazsu küldte 2012.04.27-én

Az következő kép a Google images-ről való.

vegafasírt

A fasírtba nyers összetevők kerülnek:

  • 1 mini fej karfiolt, egy duci sárgarépát, egy sovány fehérgyökeret, maradék lila káposztát géppel összeaprítunk.
  • Tegyél hozzá 2 tojást, egy kanál zsírt, hagymákat, majoránnát és borsot
  • Annyi szezámpehellyel vagy akár zabpehellyel gyúrd össze, hogy formázható legyen
  • Lapos korongokat formázz és 170 fokon süsd ki
  • Formázhatsz gömböket is, csak akkor jobban figyelj arra, hogy átsül-e a fasírtod!
  • Paleo majonézzel fogyasztható, vagy főzelékhez is jó, bár magában is finom

A receptet Nagy Beatrix fordította 2012 júliusában

Vegetarische Frikadellen (Bouletten)

ein Rezept von Hazsu

Zutaten und Zubereitung gleichzeitig:

In die Frikadellen kommen rohe Zutaten:

• 1 kleiner Blumenkohl, 1 dicke Karotte, 1 weiße Wurzel, mit restlichem Rotkohl einpressen.

• Dazu werden 2 Eier, 1 Esslöffel Fett, Zwiebeln, Majoran und Pfeffer gegeben.

• Es soll nur so lange mit Sesamflocken und Sesampellet verkneten, bis die Masse formbar
wird.

• Die Mischung wird mit der Hand zu kleinen, flachen Scheiben geformt und im Backofen bei
170 Grad gebacken.

• Man kann mit Bio-Mayonnaise essen oder es passt auch zu allerlei Gemüse.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.