Sorbet bonbon – cseresznyés

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Cseresznyeleves (Gyümölcsleves nyersen) maradékát összeturmixoltam, és azzal töltöttem meg a bonbon formákat
  • A másik megoldás sorbet készítése (lásd a receptet az Eper sorbetnél), majd a formák megtöltése
  • Mélyhűtés, és kész

Übersetzer: Beatrix Nagy

Sorbet Bonbon mit Kirschen

Zutaten und Zubereitung gleichzeitig:

  • Der Rest von der Kirschensuppe (rohe Obstsuppe) wird gemischt. Die Masse wird in Bonbonformen gefüllt.
  • Eine andere Lösung ist die Zubereitung des Sorbets (Sorbet mit Erdbeeren), dann kommt das Füllen der Formen.
  • Die Formen werden ins Tiefkühlfach gestellt.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.