Willson receptje és képei, tovább kattintva olvasható MW indiai változata is
Hozzávalók (1 adaghoz):
- 1 tojás (vagy 2 tojás fehérje)
- 3 fej gomba
- 2 kanál mandulaliszt; a TED követőinek inkább tápióka lisztet javaslok
- só,
- őrölt bors, -kömény
- 2 kanál (tisztított) víz
- 1 csokor apróra vágott petrezselyemzöld(elhagyható)
- a kisütéshez: libazsír (vagy kókuszzsír)
Elkészítés:
- A csíkokra vágott gombát keverd el a felvert tojással, a fűszerekkel, egy kevés vízzel
- Adj hozzá annyi mandulalisztet, hogy palacsinta tészta szerű legyen a keverék
- Egy kis ideig hagyd állni, hogy a liszt fölszívhassa a vizet, és így a massza besűrűsödjék
- Végül felforrósodott bő zsírba (pl. fritőzben), megzsírozott kanállal, óvatosan kanálnyi adagokat szaggass és süsd szép pirosra
Ajánlat:
- Ebédre hús vagy főzelék mellé, kiegészítőként fogyasztható
Én most rablóhús mellé készítettem (Willson)
Ezek a fotók valójában egyedül Willson szakácstudását dicsérik:) De a linkre kattintva ott az én receptem is: kicsit indiaisítottam ezt a remek ételt.
MW
ma megcsinaltam , NAGYON JOOOOOO, imadom, eddig allando problemam volt jaj gomba panirozas……. na de ezzel megvan oldva es meg finomabb is, 🙂 kosziiiii