A receptet G. Zsóka küldte 2012.11.01-jén; a kép nagyon hasonlít a Zsóka által küldött képre
Hozzávalók és elkészítés egyben:
- 6 ek tökmagliszt
- 6 ek gesztenyeliszt
- 6 ek szezámmagpehely
- 4 tojás
- 4 ek jászvaj
- 1 dl kókusztej
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- Fűszerek: só, őrölt kömény
- A hozzávalókat alaposan keverd el, és egy zsírpapírral kibélelt kisebb tepsiben laposan egyengesd el
- Szórd meg a tetejét szezámmaggal (el is hagyhatod!)
- A kenyérlapokat előre be lehet vágni késsel a sütésre váró kenyéren, vagy kanállal korongokat kell lelapítva a tepsire lerakni
- Melegítsd elő a sütőt, majd vedd vissza a közepesnél egy kicsit alacsonyabb lángra, és inkább szárítva süsd meg a kenyeret