3 magos paleos ropogós korongok

A receptet  G. Zsóka küldte 2012.11.01-jén; a kép nagyon hasonlít a Zsóka által küldött képre

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 6 ek tökmagliszt
  • 6 ek gesztenyeliszt
  • 6 ek szezámmagpehely
  • 4 tojás
  • 4 ek jászvaj
  • 1 dl kókusztej
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • Fűszerek: só, őrölt kömény
  • A hozzávalókat alaposan keverd el, és egy zsírpapírral kibélelt kisebb tepsiben laposan egyengesd el
  • Szórd meg a tetejét szezámmaggal (el is hagyhatod!)
  • A kenyérlapokat előre be lehet vágni késsel a sütésre váró kenyéren, vagy kanállal korongokat kell lelapítva a tepsire lerakni
  • Melegítsd elő a sütőt, majd vedd vissza a közepesnél egy kicsit alacsonyabb lángra, és inkább szárítva süsd meg a kenyeret
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.