Mandarinos-vaníliás puding

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 9 dl kesudiótejet melegítsd fel
  • 2 zacskó színtelen tortazseléhez keverj hozzá 1 evőkanál xukrot, állandóan keverve olvaszd össze, és azonnal lassan önts ehhez 1 dl kesudiótejet
  • A már meleg 9 dl tejhez öntsd hozzá a zselét, továbbá vanília aromát, és ízlés szerint xukrot (pl. 3 evőkannállal), és keverve főzd fel a pudingot
  • Amikor langyos, akkor csavarj bele egy kevés mandarin lét
  • A zselés, még folyós pudingot öntsd poharakba
  • Díszítsd mag nélküli mandarin szeletekkel
  • Tedd hűtőbe, ahol meg fog dermedni

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.