Paleos „Eckler”

Az  kép a Google images-ről való.

Hozzávalók:

  • 6 db tojás
  • 2 evőkanál tápióka liszt
  • Késhegynyi szódabikarbóna
  • 1 evőkanál eritrit, vagy xukor
  • 2 dl Cocomas kókusztejszín 1 dl vízzel hígítva + 1 evőkanál nyílgyökérrel és egy evőkanál xukorral habbá felverve
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 2 evőkanál eritrit (xukor0), vagy xukor

Elkészítés:

  • A tojások fehérjét a xukor hozzáadásával verd kemény habbá, majd óvatosan keverd a habba a sárgáját, a szódabikarbónát és a tápióka lisztet
  • Az így nyert masszát előmelegített sütőben, sütőpapírral kibélelt mély hosszúkás formában, a legalacsonyabb lángon – szárítva süsd tűpróbáig
  • Verd fel a kókusztejszínt a nyílgyökér hozzáadásával kemény habbá
  • Vágd ketté a már kihűlt tortát, és töltsd meg a habbal, majd a tészta tetejére is halmozz belőle
  • Szórd meg kakaóporral és xukorral
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.