Kapros uborkás mártogató és töltelék

Kapros-uborkás krém
Kapros-uborkás töltés

Hozzávalók:

  • 10 db kemény tojás
  • 1 marék kesudió
  • 1 dl víz
  • Só, őrölt bors, pici paleo édesítés
  • 1 dl kókuszolaj
  • 1 marék kapor
  • 2-3 szem kisebb uborka, vagy kígyóuborka ízlés szerinti mennyiségben

Elkészítés:

  • Turmixgépbe dobj bele 1 marék kesudiót és önts rá 1 dl vizet, majd kezd el csépelni
  • 10 db kemény tojást tegyél ezután a gépbe, turmixolj tovább
  • Az uborkák kerülnek ezután a mix-be
  • Végül a fűszereket is tedd hozzá a kókuszolajjal együtt, és keverd simára a krémet

Felhasználása:

  • Paleo kenyérre kenheted, nyers zöldségeket mártogathatsz benne
  • Jómagam most: cukkini csíkokat töltöttem meg vele
  • A kókuszolaj meg fog dermedni, ezért kiváló töltelék válik ebből a krémből.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.