Hozzávalók:
Piskóta maglisztből – makadámdióval (más világos magliszt is megfelelő!)
- 6 db tojás
- 6 evőkanál makadámdió liszt
- 1 kávéskanál Xukor Zéró 4x Steviával
- 1 késhegynyi szódabikarbóna
Töltelék:
- 15-20 dkg felezett szilva (friss vagy mélyhűtött!)
Borítás:
- 10-15 dkg őrölt dió
- 3 evőkanál kakaó
- 3 db tojás
- 3 evőkanál kókuszolaj
- 2 dkg reszelt keserű csokoládé
- kb. 15-20 dkg szilva (nyers érett vagy mélyhűtött)
Elkészítés:
- Készíts egy piskótát a Piskóta maglisztből alaprecept szerint (az e posztban leírt hozzávalókkal egyezik
- Amikor a tészta kihűlt, akkor rakd meg a piskótát felezett nyers szilvával
- Brownie nyersen, ahogy én csináltam – ebből a sütiből a mélyhűtőbe eltettem a felét, mert anno nem fogyott el – ezt használtam fel a borításhoz; a borítás elkészíthető a fenti hozzávalókkal frissen is — kiegészítve a következővel:
- A kakaós őrleményhez keverj hozzá 3 db tojást, süsd meg, hűtsd ki, majd a kapott masszát halmozd rá a szilvákra
- A sütemény tetejét szórd meg reszelt csokoládéval