A receptet küldte Colene 2010.08.23-án
Paleo kenyérre vagy csak alma/paprika/uborka/zöldségszeletekre való!
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 3 evőkanál libazsír – nagyon fontos, hogy libazsír legyen, mert ez igazán jó ízt ad neki
- 3 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- Törött bors, só
- Ízlés szerint pirospaprika – elhagyható
Elkészítés:
- Az apróra vágott hagymát és a tört fokhagymát üvegesre pirítjuk a libazsíron
- A májat jól átmossuk, közben figyelve, hogy ne maradjon rajta epe
- A májakat a forró hagymás zsírba tesszük, és mindkét oldalukat jól átsütjük.
- Ha puhák, levesszük a tűzről, megsózzuk, esetleg megpaprikázzuk, borsozzuk.
- Az egészet kézi mixerrel összeturmixoljuk
- Hidegen tálaljuk