Karfiolrizs, ahogy mi szeretjük

A recept és a kép Haász Niki paleokonyha.hu oldaláról való

Hozzávalók:

  • 1 nagy karfiol
  • 2 evőkanál kacsazsír (vagy egyéb ízesebb zsír)
  • 2 kis-közepes fej vöröshagyma
  • 1 póréhagyma
  • Só, bors

Elkészítés:

  • A karfiolt szedd rózsáira, mosd meg, és aprítógépben aprítsd kb. rizsszem nagyságúra
  • A vöröshagymákat vágd apróra, a póréhagymát karikákra, és dinszteld meg őket a zsíron.
  • Add hozzá a karfiolt, sóval, borssal ízesítsd, és alacsony lángon, időnként megforgatva fedő alatt párold, amíg megpuhul.
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Karfiolrizs, ahogy mi szeretjük”

    1. A recept szerzője nem ír róla, de szerintem is máj pörkölt, vagy nevezhetjük lecsós májnak, ami a karfiolrizs mellett látható. BB Márta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.