Tepsis zeller házi sült kolbásszal

Tepsis zeller házi sült kolbásszal

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Végy egy nagyobb méretű mély tepsit
  • Egy nagy méretű (az enyém lehetett vagy 70-80 dkg-os) zellert vágj fel szeletekre és sózd meg
  • 1 kg házi sült kolbászt vágj fel karikákra, és tedd a zellerhez
  • Önts 0,5 dl vizet az ételre és alufóliával fedd be a sütőedényt
  • Kb. fél órát süsd-főzd közepes lángon a zellert és a kolbászt, majd fél óra múlva vedd le a fóliát, és süsd még addig, amíg pirulni nem kezdenek a zellerdarabok; várhatsz addig is, míg aranybarnák nem lesznek

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.