A receptet Kovács Zsuzsi küldte 2010.09.01-jén
A kép a Google images-ről való
Hozzávalók:
- Hal
- Szárított bio zöldségpor
- Reszelt citromhéj vagy fokhagyma por (pépesített fokhagyma is lehet!)
- Olíva olaj
- Petrezselyem
- Mindenféle zöldség
- Kókusztej (elhagyható!)
Elkészítés:
- A halat be kell szórni szárított bio zöldségporral, és 1-2 órát állni kell hagyni.
- Sütés előtt a halakra reszelt citromhéjat vagy fokhagyma port kell szórni
- Vékonyan olíva olajjal kikent sütőlapon süsd meg a halakat
- Amikor a hal megsült, vágj a tetejére jó csomó apróra vágott petrezselymet
A halak mellé adj frissen sütött zöldségeket, és az egész tálat meglocsolhatod kókusztejjel. A képen látható paradicsom természetesen AIP-ban nem fogyasztható!