Májas batyu

A recept és a képek a Paleokonyha oldaláról valók

tmp_majas-batyu-5-269666273-1024x768

Hozzávalók:

  • Kb. 65 dkg csirkemáj
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 ek. zsír
  • Majoránna (sok)
  • 2 db tojás
  • 12 szelet császárszalonna
  • Kevés reszelt parmezán

Elkészítés:

  • A májat megmostam, apróra daraboltam.
  • A hagymát szintén apróra vágva a zsíron megdinszteltem, majd hozzáadtam a májat, fűszereztem, és 1-2 percig sütöttem. Nem kell teljesen készre  pirítani, mert betoljuk még a sütőbe is.
  • Hagytam egy picit kihűlni, és a két, felvert tojással összeforgattam.
  • 6 db szufléformát 2-2 keresztbe tett császárszalonnával kibéleltem, és megtöltöttem őket a májjal. A szalonnák végét ráhajtottam, és 180 fokos sütőben kb. 10 percig sütöttem. A tetejüket megszórtam reszelt parmezánnal, és visszatoltam még úgy 7-8 percre a sajt pirulásáig.

Nagyon mutatós, nagyon finom! :-)

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.