Töltött tojás

Töltött tojás – Google

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Főzzél meg 10-15 db(?) tojást kemény tojásnak.
  • Amikor megfőtt, akkor pucold meg őket, majd vágd mindegyiket ketté, és egy külön edénybe kanalazd ki a tojások sárgáját.
  • A tojások sárgáját keverd el szezámpehellyel, ghee-vel és a hozzá való fűszerekkel, továbbá keverj hozzá apróra kockázott és főzött hűtött (nem burgonyás!) zellerkockás francia salátához való zöldségeket.
  • A félbe vágott tojásfehérjékbe töltsd vissza a fűszerezett és zöldséggel kevert sárgáját.
  • A színtelen tortazselét a zacskón lévő utasítás szerint – a cukor elhagyásával – olvaszd fel, majd öntsd rá a tojásokra (elhagyható).
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.