Sült sertésbörke

Sertésbőrke – Google

http://keto.hu/sertesborke-serpenyoben-sutve-sult-hagymaval

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Kocsonyás leves főzéséhez 1 kg sertésbörkét és 1 kg lapockát főzz meg 4-5 liter sós vízben (a leves leírását majd külön receptben olvashatod!).
  • A sertésbörke 3 órányi főzés után puhán is nagyon finom – sózd, borsozd, és szórd meg piros paprikával; AIP szerint csak a sózás ér!!!
  • A korábban elkészült bőrkéket egy tepsiben terítsd el, rakd közé felszeletelve a lapocka húst is, majd bevagdosott szalonnát is helyezz a tetejére.
  • Közepes lángon süsd ropogósra.
  • Salátával tálald!
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.