Panírozott hagymakarikák

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 0.5 kg vörös hagymát vágj fel kb. 0.5 cm-es szélességű karikákra, és 20 perc alatt főzd puhára – Ez az idő arra lesz elég, hogy puha legyen a hagyma de ne málljon szét!
  • Öblítsd le hideg vízzel a hagymakarikákat, majd egy papírszalvétára tedd ki, hogy megszáradjanak
  • Forgasd meg a hagymát – lehetőleg szezám lisztben, esetleg mandula lisztben, majd forgasd bele tojásba; forgathatod tápióka lisztbe vagy bambuszrostba is, majd tojásba!
    • A tojásos bundához maradék tojások sárgájához hozzáütöttem egy db tojást, hogy némi fehérje is legyen benne és megsóztam
    • Egyébként 3 db tojást keverj el és sózz meg
  • Tojásos panírban sütöttem, de ha lett volna itthon szezámpehely, akkor abban is megforgattam volna -, ha szezámpehelyt használsz, akkor érdemes közé keverni egy kávéskanálnyi őrölt köménymagot!
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Panírozott hagymakarikák”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.