Póréhagymás karfiol

A kép a Google images-ről való.

Hozzávalók és elkészítés egyben:

    • 1 kg karfiolt főzz puhára
    • Öntsd le róla a vizet, és pépesítsd – pl. botmixerrel vagy krumplinyomóval
    • Fűszerezd sóval, őrölt borssal, ha szereted, akkor szerecsendióval; AIP-ban a fűszerezés Curry-s legyen – pl. kurkuma, fahéj, gyömbér, majoránna, só
    • Amikor kihűlt, akkor üss ehhez a mennyiséghez 3 db tojást, és jól keverd el
    • Zsírozz ki egy mély tepsit, halmozd a masszát a tepsibe, majd egy szál póréhagymát apró karikákra vágás után szórj a karfiol tetejére
    • Kemény sajtot is reszelhetsz rá, de ekkor már kompromisszumos lesz az étel és semmiképpen nem AIP, viszont kókusztejjel ízlés szerint nyakon önthető!
    • Közepes lángon kb. 15-20 perc alatt készre sül az étel
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.