Csirkés curry zöldséggel

Csirkés curry zöldséggel

Hozzávalók és elkészítés egyben:

    • Csirkecombok bőrét vagdosd be, majd kend be Garam Masala fűszerkeverékkel = koriander, fahéj, szegfűszeg, gyömbér, köménymag, édeskömény, feketebors, chili, kardamom, csillagánizs mag, babérlevél,  olaj, szerecsendió. és hagyd állni a húst 2-3 órát, hogy jól beszívja azokat, alaposan sózd is meg. AIP követése esetén a fűszerekből használd a következőket: koriander, fahéj, gyömbér, babérlevél, olaj.
    • Annyi vízben, hogy a combokat a víz éppen hogy ellepje tedd oda egy lábasba főni.
    • Tegyél mellé vegyes zöldséget kockázva; akár húsleves zöldség maradékát.
    • Hagyd, hogy a víz fele elfőjön, és főzés közben forgasd meg a húst
    • Amikor a combok puhák, akkor önts a csirkére 2 dl Cocomas kókusztejszínt.
    • Majoránnával szórd meg az ételt és forrald össze.

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.