Hozzávalók:
- Egy 12 tojásból készült piskóta maglisztből alaprecept szerint készült tészta
- 0,5 liter Aroy-D kókusztej
- 0,5 liter víz
- NoCarb liszt -, annyi, hogy a krém besűrűsödjön – kb. 4 evőkanállal, de lehet több is
- 5 evőkanál kakaó a pudingba
- Vanília
- 5 evőkanál eritrit
- 5 tojássárgája – opcionálisan NoCarb liszt helyett!!! – ekkor a sűrítés tojássárgájával és főzéssel történik.
- 2 evőkanál kakaó a sütemény szórásához
Elkészítés:
- Süsd meg a piskótát, majd amikor elkészült, akkor hagyd kihűlni – ahogy sikerül – vágd ketté, vagy három-négy lapra
- Készítsd el vagy hidegen NoCarb liszttel és az édesítéssel a pudingot, vagy tojássárgájával főzéssel
- Kend meg a lapokat, a torta tetejét is, végül szórd meg kakaó porral (A magam részéről, miután a Kozák sapkával párhuzamosan készítettem a Puding kockát, ezért a világos krémből is kentem a süteményre.)
- A torta széleit körbevágva egy olyan maradékod keletkezik, melyet „Tiramisuként” némi gyümölccsel tálalhatod; a sütemény meg a hűtőben várja a vendégséget