Puding kockák paleosan


Hozzávalók:

  • Egy 12 tojásból készült piskóta maglisztből alaprecept szerint készült tészta
  • 0,5 liter Aroy-D kókusztej
  • 0,5 liter víz
  • NoCarb liszt -, annyi, hogy a krém besűrűsödjön – kb. 4 evőkanállal, de lehet több is
  • 5 evőkanál kakaó a pudingba
  • Vanília
  • 5 evőkanál eritrit
  • 5 tojássárgája – opcionálisan NoCarb liszt helyett!!! – ekkor a sűrítés tojássárgájával és főzéssel történik.
  • 2 evőkanál kakaó a sütemény szórásához

Elkészítés:

  • Süsd meg a piskótát, majd amikor elkészült, akkor hagyd kihűlni – ahogy sikerül – vágd ketté, vagy három-négy lapra
  • Készítsd el vagy hidegen NoCarb liszttel és az édesítéssel a pudingot, vagy tojássárgájával főzéssel
  • Kend meg a lapokat, a torta tetejét is, végül szórd meg kakaó porral (A magam részéről, miután a Kozák sapkával párhuzamosan készítettem a Puding kockát, ezért a világos krémből is kentem a süteményre.)
  • A torta széleit körbevágva egy olyan maradékod keletkezik, melyet „Tiramisuként” némi gyümölccsel tálalhatod; a sütemény meg a hűtőben várja a vendégséget

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.