Reszelt almás

Törökné Tóth Csilla receptje és képe

Hozzávalók:

  • 9 evőkanál darált dió
  • 3 evőkanál kókuszliszt
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • Fél citrom leve
  • 1 kávéskanál őrölt fahéj
  • 6 evőkanál eritrit
  • 3 db tojás
  • 1 nagy idared alma – lereszelve a nagy lyukú reszelőn
  • 1 dl Cocomas kókusztejszín

Elkészítés:

  • A hozzávalókat egy fakanállal keverd össze, és egy 20 x 30
    cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe simítsd bele a masszát
  • A tetejére pedig szórj egy jó maréknyi vágott diót
  • Süsd meg a sütemépnyt – 200 fokon 20 perc alatt
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.