Narancs dzsem főzés nélkül

Hozzávalók:

  • 1 kg narancs – megfelel a dzsemnek, a kevésbé szép is
  • 1 evőkanál NoCarb liszt – külön erénye, hogy 0 kalória
  • Édesítést a magam részéről nem tettem a dzsembe, mert édes volt a gyümölcs, de opcionálisan tehetsz eritritet hozzá

Elkészítés:

  • A narancsok héját szedd le
  • A narancs húsát turmixold össze
  • Öntsd egy tálba és keverd el a gyümölcshússal a NoCarb lisztet, melynek az a tulajdonsága, hogy hidegen, főzés nélkül is megszívja magát
  • Kb. 15 perc elteltével már fogyaszthatod is a gyümölcszselét


Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Narancs dzsem főzés nélkül”

  1. Tisztelt Márta,
    olyan kérdésem lenne, hogy a NoCarb lisztet mivel helyettesíthetném? Mihamarabbi válaszát előre is köszönöm! 🙂

    1. A NoCarb lisztet lehet termeszetesen helyettesiteni. Az eredmeny a surito anyagtol fuggoen mas es mas lesz. Pl. Zselatin, utifumaghej liszt, agar-agar, de meg valamilyen kemenyito is megteszi. Mondjuk en a zselatint tartom jonak, vagy SEMMIT, ez nem poen. A turmixolas utan le kell onteni a folyadekot a gyumolcsrol. Marta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.