Mit pakoljak a gyereknek? Mit pakoljak munkahelyre? zselatinos piskótás gyümölcsök

Zselatinos gyümölcsök – piskótával – iskolai elvitelre dobozba szabdalva! – A kép a Google images-ről való!

Az alábbi „találmányt” Willson küldte.

Szerintem szuper:D

Szó szerint belinkelem ide az elkészítésre vonatkozó mondatait:

„Az uzsonnás dobozba beleszabtam a piskótát, rákentem egy pici vajat, rá a gyümölcsöket és felöntöttem a zselatinnal. Mikor kihűlt és megdermedt, óvatosan felkockáztam, hogy könnyebben lehessen kiszedegetni. Csak egy villa kell hozzá, a suliban a dobozból lehet megenni…  (3 szem paleo-csoki is van benne = csokiba forgatott mandula)”

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “Mit pakoljak a gyereknek? Mit pakoljak munkahelyre? zselatinos piskótás gyümölcsök”

  1. Nagyon szuper én most ismerkedem a pleo val nagyon kezdő vagyok elárulnátok milyen a piskóta és mi szükséges hozzá, Ugyértem paleosan. Köszünöm és Buék Mindenkinek. Szilvia

  2. Ez mind nagyon szép, de aligha elég reggel 8-tól délután 5-6 óráig, mire hazaér a gyerek a suliból. A büfében és a menzán pedig lehetetlen megfelelő ételt találni annak aki palaozik.

  3. Edit, nekem két gyerekem is 100%-ig itthonról viszi a paleo kaját a suliba. Rengeteg dolgot lehet hidegen megenni: sült húsok, fasírtok, ők még a pörköltet is megszokták hidegen. Előző nap főzöm meg ezeket, amikor egyébként is főznék. Hozzá egyszerű saláta, vagy akár főzelék. Ha nincs időm, akkor reggel egyszerűen zöldségeket vágnak maguknak „köretnek”. Esetleg salátalevélbe göngyölt húsok, felvágottak. Sok gyümölcs, esetleg muffin vagy más finomság. Az enyéimnek eszükbe sem jut, hogy büfébe menjenek, és sokkal olcsóbb is így.
    Ezen a honlapon több ilyen ötlet is van, nézz körül!
    Üdv,
    MW

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.