Málna sorbet

Málna sorbet – Google
A friss málna jégbe zárva hűsít. Rendkívül egyszerűen készíthetünk jégbe zárt gyümölcs sorbeteket.
Elkészítési idő: 10 perc
Hűtési idő: legalább másfél óra

Hozzávalók 4 személyre:

  • 25 dkg málna
  • 2dl víz
  • 2 evőkanál eritrit vagy TED-szerint szirup, illetve méz; AIP-osok glicint vagy 1 tk. mézt használjanak!

Elkészítés:

  • A málnaszemeket válogassuk ki
  • A vizet keverjük el eritrittel
  • Törjük apróra a málnát és keverjük el a vízzel
  • Fogyaszthatóvá másfél óra múlva válik.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.