A tiszta hús beszerzési forrásai

húsok

https://kifli.hu/c300114760-hus-es-hal

A cég neve kifli.hu, de jó minőségű bio húsok is rendelhetőek. A bolt Budapesten található.

BIOBARLANG –  a bio ételek teljes tárházát kínálják,ugyanakkorKörülnéztem a neten és azt tapasztaltam, hogy vidéken könnyebb bio termékekhez jutni, tehát bátran keresgéljetek cégeket. Találtam egy olyan on-line értékesítéssel foglalkozó társaságot – BIOBARLANG -, akik többek között Budapesten mindenféle bio tőke hús értékesítésével is foglalkoznak. Kattints a zöld sorra, és az oldalukra találsz!

Bio Húsárú – Minőségi bio …

  • Friss hús – sertés, marha
  • Friss hal – ősztől várható
  • Friss szárnyas – jelenleg nincs hazai beszállítás csak import van raktáron!
  • Idény jellegű húskészítmények stb.

Békési adalékmentes húsárú

tanyasi csirkeTanyasi csirke – Metro, Spar, Auchan, Interspar, Tesco

boldogcsirkeHer-Csi-Hús Kft.

húspontwebáruházHúspont Webáruház Budapesten

Szívesen fogadok elérhetőségeket, amit ezen az oldalon közhírré teszek!

vénfamiliíVén Família Kft. – Kalocsa, Kiskőrös

országközepehús

Országközepe húsmanufaktúra

Szilágyi kolbász

Kaptam végre vidéki jó húsvásárlási lehetőségről megosztást!

szabadon tartott csirkelegeltetett marhalegeltetett juhlegeltetett mangalicaszabadon tartott libaszabadon tartott pulykaszabadontartottkacsa

The Weston A. Price Alapítvány oldaláról

Bölcs döntések az egészséges családokért – kattints a sorra!

„… az egyes élelmiszer kategóriák mellé ajánlásokat is feltüntettünk, amik alapján érdemes meghozni a döntéseket az egyes termékek beszerzését illetően.
Növényi és állati eredetű táplálékok esetében is, az egészséges élelmiszer fogalma azzal kezdődik, hogy a táplálék forrásaként szolgáló növényeket és állatokat egészséges, természetes és tápanyagokban gazdag földeken nevelték. Az állatok is akkor tudnak egészségesek maradni, ha szabadon tartják őket és természetes táplálékukat fogyaszthatják.
Az egészséges táplálkozás azzal folytatódik, hogy távol tartjuk magunkat az olyan élelmiszerektől, amik tápanyagban silányok, és kárt okoznak egészségünkben. Ilyenek a finomított cukros élelmiszerek, az iparilag előállított, finomított növényi olajok, a hidrgogenizált transz zsírok és margarinok, a szója alapú tápszerek és élelmiszer adalékok, az ízfokozók – mint a nátrium glutamát-, a hidrolizált fehérjék, mesterséges édesítők, és a finomított fehér lisztes élelmiszerek.
Mindezek betartása azt feltételezi, hogy a legtöbb ételt saját magunk készítsük el minőségi alapanyagokból, mert ha kész ételeket veszünk, azokban biztosan megtalálható a legtöbb káros dolog a fent felsoroltak közül.
Lehetőség szerint használjuk mindig a legjobb minőségű alapanyagokat, amikhez hozzá tudunk férni és amit meg tudunk engedni magunknak. …”

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.