5 éves a PaleoVital

5évesvagyok2015. július 24-én töltötte be a PaleoVital az ötödik életévét!

Valamikor Szendi Gábor fórumozóinak recept gyűjtő blogjaként indult, közösségi bloggá nőtte ki magát, ..., majd manapság - őrizve a régi hagyományokat is - nagy recepttárral rendelkező és sokféle paleos irányzatot bemutató bloggá vált. A kezdetektől igyekszem megosztani veletek a tapasztalataimat is.
Print Friendly, PDF & Email

9 thoughts on “5 éves a PaleoVital”

      1. Igen, mert örömmel olvastam, hogy sok olyat fogyasztasz, mégha ritkán is, és mértékkel, amit én is. ÉS amit más paleos fórumon max. fejvesztés terhe mellett lehetne említeni. 🙂
        Én is eszem Lipóti-féle gluténmentes kenyeret, vajat, tejszínt, kefírt, joghurtot, nem napi rendszerességgel, de 2-3-szor egy héten. Szirupokat is használok.
        Tetszik, hogy nyitott vagy, és nem elítéled, aki próbálkozik, és nem szemellenzős módon ragaszkodik a „Szendi-féle” paleohoz. Kicsit hosszú lett, de ez már régóta nagyon kikívánkozott belőlem. :-))))))

        1. Redi, nagyon jól estek a gondolataid. Nyilván, hogyha gondolkodó emberek vagyunk, és valami nem működik, hibákat fedezünk fel a saját életünkben, akkor nyitni kell új megoldások felé. Nekem ez természetes. Magánügy lenne mindez, ha nem lenne egy blogom, ahol senkit nem akarok becsapni. A nyitásom ellenére megtalálható az oldalamon más irányzat követéséhez is a lehetőség – Szendi low carb, Paleo ketogén, szigorú low carb – hiszen mindegyiket kipróbáltam. Azt kell belátniuk az embereknek, hogy ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk, no meg az évek múlásával gyűlnek a tapasztalatok is. Mindannyiunknak a jó egészség a fontos!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.