Párizsiasan rántott hús

A párizsias szeleteket főtt lila krumplival tálalom.

A hús maga – a NoCarb lisztes panír miatt önmagában akár ketogén étkezésben is fogyasztható!

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • A javaslatom az, hogy mindenképpen tarját vegyünk és vékonyra klopfoljuk ki, majd sózzuk meg
  • 10 szelet tenyérnyi szeletet panízoztam.
  • Ennek a mennyiségnek a panírozásához M-es tojásból 3 db szükséges; a tojásokat verjük fel.
  • Remek „lisztezésnek” tartom, ha NoCarb lisztet használunk, de a zabliszt is megfelel, meg magőrlemény, vagy magliszt. A NoCarb lisztet azért ajánlom, mert a párizsias borítás remek állagú lesz. Tehát forgassuk meg a szeleteket először Cognac lisztben, majd pedig a felvert tojásokban.
  • Tűzforró edényben, nem tocsogó zsírban, lehetőleg teflonban süsd ki a panírozott hússzeletek egyik, majd másik oldalát.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.