Érdekes cikkek és oldalak hivatkozásai

cikk

Ma pattant ki a fejemből, hogy egészségi kérdésekben itt fogok egy nyilvános posztban őrizgetni linkeket, melynek témája személyesen érdekel és gondolom, hogy sokakat úgyszintén:

cukormeres

inzulingrafikonhttp://inzulinmodszer.hu/ Inzulin-módszerről egy fiatal nem paleos magyar doktornő cikke - az inzulinszint napszaki változásáról.
https://www.sciencedaily.com/releases/2014/07/140724132354.htm Science Daily  Low-carb diet recommended for diabetics Alacsony szénhidráttartalmú diéta ajánlott a cukorbetegeknek.

ketogen_dieta_zsirok_szerepe

http://deansdale.blog.hu/2012/02/17/ketozis_talan_utoljara A ketogén diéta mit jelent valójában.
http://deansdale.blog.hu/2011/11/24/ketozis_a_felreertesek_csucsa?utm_source=bloghu_megosztas A ketogén táplálkozás elemzése
Autism Care
Autism Care
http://www.szuloklapja.hu/gyermek-fejlodese/3566/soha-tobbe-autizmus-interju-a-gyori-edesanyaval-aki-elhatarozta-hogy-kigyogyitja-kisfiat-az-autizmusbol-.html?utm_source=szk&utm_medium=facebook_link&utm_campaign=szkfacebook20160329 SOHA TÖBBÉ AUTIZMUS
http://www.diagnosisdiet.com/obesity-code/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=SocialWarfare Dr. Fung "The obesiti code"
https://intensivedietarymanagement.com/ Blog

Jason_Fung_Eng-400x225

http://www.dietdoctor.com/news/page/2?from_post=21920 Dr. Fung blogja
https://www.youtube.com/watch?v=dimP7IdM2Og&index=2&list=PLedklXpZ22n7iCc0PKqTHP3ztGqZwJz0T 6 részes sorozat az elhízás okairól - Dr. Fung
pajzsmirigy_01

http://pajzsmirigyrendeles.hu/lexikon.html

Dr. Földes Iván endokrinológus, az orvostudományok kandidátusa szakrendelési oldalán találtam egy átfogó, minden részletre kiterjedő összefoglalót a különféle pajzsmirigy betegségekről.
https://www.facebook.com/groups/ketosavedmegroup/

KETO SAVED ME GROUP



https://www.facebook.com/groups/198981013851366/?fref=ts LOWER INSULIN 

 

/http://letisztult-taplalkozas.hu/ AUTOIMMUN PROTOKOLL

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-szelen-kekjod.php A cikk részletesen tárgyalja a pajzsmirigy betegségeit. Rendkívül alapos és jó tanulmány.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.