Sült káposzta tepertő morzsalékkal

Hozzávalók és elkészítés 4 személyre:

  • 1 kg reszelt káposztát elkeverve 20 dkg teprtő morzsalékkal – lehetőleg 2 ek libazsíron (más is lehet!) folyamatosan kevergetve pirítsunk meg.
  • A káposztát sütés közben – ízlés szerint kb. 2-3 tk. sóval sózzuk meg -, majd 2 tk. órölt borsot és ugyancsak 2 tk. őrölt vagy szemes köménymagot is keverjünk hozzá. AIP-ban csak sózzunk!
  • A káposzta sütés közben – főleg a só hatására – össze fog esni. Addig süssük míg nem jelennek meg a káposzta között aranybarna szálak.

Egy adag beltartalma:

205 ccal     4,4 fehérje     16.8 zsír      8.7 ch

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.