Szezámos-sajtos keksz

Törökné Tóth Csilla receptje és képe

Hozzávalók:

  • 1 bögre mandulaliszt (Én a finom szemcsés Natur Cookta lisztet kevertem a durvábbra őrölt Naturbit mandulaliszttel.)
  • 3/4 bögre Granna padano reszelt sajt (pl. Lidl)
  • 1 tojás
  • 2 ek. kacsazsír

Elkészítés:

  • A hozzávalókat összekeverem, összenyomkodom, majd ahogy kezd összeállni, összegyúrom.
  • Két zsírpapír között kb.2 mm-re kinyújtom.
  • Tetszés szerint felszeletelem.
  • A tetejét egy felvert tojással megkenem és szezámmaggal megszórom.
  • 180 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütöm. Amikor a széle elkezd barnulni, akkor már biztos, hogy jó.
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.