Kókusztejes fűszeres karfiol

Keresd fel Ágni görög konyhájának oldalát, ahol találsz egyéb paleo recepteket is! Keress rá a paleo címszóra!

Hozzávalók:
* 1 közepes karfiol
* 200 ml kókusztej (Lehet kevesebb is, hogy a sütéskor ropogósabb legyen!)
* néhány korty fehérbor (én aszut tettem bele)
* 1 mk mustár
* 1 tk oregano
* 1 mk köménypor
* 1 mk fahéjpor
* 1-2 csipet chilli
* 1 tk só
* feketebors, olívaolaj
* 3-4 tk bruschetta fűszer, ennek hiányában én a következőket használtam:
– 3 db. napon szárított paradicsom
– 1 cikk fokhagyma
– 1 zöldhagyma
– 4 levél zöldmenta
– 1 kk oregano
– 2 ek apróra vágott petrezselyemzöld
– 1 kk csípős paprika
Elkészítés:
A fűszereket az olajjal és kókusztejjel alaposan összekavartam, majd leöntöttem vele a rózsáira szedett karfiolt.

Sütőben pirulásig sütöttem.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.