Gesztenye (bab) leves

Willson oldalán további fázis képeket is megnézhetsz!

Hozzávalók (1 személyre):
  • 5 dkg gesztenye
  • hagyma
  • szalonna
  • pár karika kolbász
  • babérlevél, fokhagyma,
  • só, pirospaprika, bors
  • Vega-mix
  • pár csepp ecet (opcionális)

A sűrítéshez:

  • 1 tojás sárgája
  • kókuszzsír

Elkészítés:

  • A szalonnakockákat kiolvasztottam
  • A zsírban a finomra vágott hagymát üvegesre pároltam
  • Tettem rá pár kolbászkarikát, pirospaprikát, az ételízesítőt és felöntöttem vízzel
  • Kevés fövés után hozzáadtam az előfőzött gesztenyéket, babérlevelet, összetört fokhagymát, sót, pici borsot.
  • Amikor megpuhult a gesztenye párat kivettem, villával összetörtem és rántás helyett visszatettem a levesbe
(ilyenkor lehet ízesítésként hozzátenni még pár csepp ecetet)
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Gesztenye (bab) leves”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.