Fűszeres pirított káposzta húskockákkal

Hozzávalók:

  • 0.5 kg savanyított káposzta
  • 0.5 kg kockázott sertéslapocka vagy tarja
  • Fűszerek: só, őrölt bors, paprika por, kömény; AIP fűszerek: só, fahéj, fokhagyma, gyömbér
  • Zsír

Elkészítés:

  • A savanyított káposztát alaposan kimossuk, hogy ne a savanyú íz uralja az ételünket.
  • 2 ek. zsíron addig pirítjuk a káposztát – időnként átkeverve azt -, míg el nem kezd enyhén barnulni; a káposzta sütése közben meghintjük a fűszerekkel.
  • Külön edényben a fűszerezett húskockákat 2 ek. zsíron megpirítjuk.
  • Amikor a hús megsült, akkor összekeverjük a káposztával és alaposan átforgatjuk.

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.