A receptet Anna küldte 2011.03.07-én
A receptet egy kicsit módosítottam – BB
Hozzávalók:
- 4 púpos! evőkanál darált dió
- 4 púpos! evőkanál darált mandula
- 4 púpos! evőkanál kókuszreszelék
- Negyed tábla keserű étcsokoládé (25 gr)
- 1 evőkanál keserű kakaópor
- 5-6 lapos! evőkanál xukor, vagy stevia ízlés szerint; méz vagy agave szirup
- 2 evőkanál aszalt szílva
- 2 evőkanál kókusztej
Elkészítés:
- Az aszalt szilvát áztasd 1-2 órát langyos vízben, majd a vizet öntsd le róla
- Daráld le zöldségaprítóban a mandulát, a diót, majd a kockákra tört csokit
- Keverd hozzá a kókuszreszeléket, a kakaót, az édesítőt, az 1-2 órán át vízben áztatott aszalt szilvát és a kókusztejet
- Kézzel gyúrd össze a hozzávalókat, és formázz belőle száraz tiszta kézzel csokigolyókat
- A golyók tetejére reszelj csokoládét!
- Tárold hűtőben