Tonhalsaláta Gabi-módra

A receptet Gabi küldte 2010.10.03-án

A kép a Google images-ről való

tonhalsaláta

Hozzávalók és elkészítés:

  • Végy 2 db tonhalkonzervet (sós lében), öntsd le a levét, és tedd egy tálba
  • 2 szál újhagymát, 1-2 db fehér vagy piros húsú (vagy akár mindkettő) paprikát vágj apróra
  • 2-3 db csemege uborkát szintén szeletelj fel apróra
  • Az eddigiekre tegyél kevés paleo majonézt, sót, borsot, és az egészet jól keverd össze

Kitűnő reggelire, vacsorára!

Gazdagíthatod a tonhalsalátát még további zöldségekkel: retekkel, fejes salátával, zsenge karalábéval, répával, a zöldségeket egyénileg variálhatod – pl. hagymakarikák – lila, salátahagyma, petrezselyem, kapribogyó stb.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.