Házi mustár

A receptet Ilona küldte 2011.03.13-án

  • A 20 g mustármagot mákdarálón le kell darálni, kb. 0,5 dl vizet és 1 evőkanál ecetet adunk hozzá (én almaecettel csináltam, de eredetileg fehérborecet kellene)
  • 4 órát kell állni hagyni, hogy ne legyen csípős
  • Ezután lehet sózni, borsozni, és esetleg fűszerezni szárított kakukkfűvel és petrezselyemmel
Print Friendly

8 hozzászólás a(z) “Házi mustár” bejegyzéshez

  1. Kedves BB!

    Te biztosan készítettél ilyen mustárt.
    Azt szeretném megkérdezni, hogy ha nagyobb mennyiséget szeretnék készíteni, eláll-e a hűtőben? Kevés időm van , a Család nagy, szinte minden nap főzök, szeretnék időt megtakarítani az egyszeri munkával.

    Köszönöm.

    1. Kedves Judit, Sajnálom, a receptet kaptam, én nem csináltam soha házi mustárt. Remélem, hogy a recept készítője is látja a bejegyzésedet. BB Márta

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


egy × = 2

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>