Házi mustár

mustár

A kép a Google images-ről való.

A receptet Ilona küldte 2011.03.13-án

  • A 20 g mustármagot mákdarálón le kell darálni, kb. 0,5 dl vizet és 1 evőkanál ecetet adunk hozzá (én almaecettel csináltam, de eredetileg fehérborecet kellene)
  • 4 órát kell állni hagyni, hogy ne legyen csípős
  • Ezután lehet sózni, borsozni, és esetleg fűszerezni szárított kakukkfűvel és petrezselyemmel
Print Friendly, PDF & Email

8 thoughts on “Házi mustár”

  1. Kedves BB!

    Te biztosan készítettél ilyen mustárt.
    Azt szeretném megkérdezni, hogy ha nagyobb mennyiséget szeretnék készíteni, eláll-e a hűtőben? Kevés időm van , a Család nagy, szinte minden nap főzök, szeretnék időt megtakarítani az egyszeri munkával.

    Köszönöm.

    1. Kedves Judit, Sajnálom, a receptet kaptam, én nem csináltam soha házi mustárt. Remélem, hogy a recept készítője is látja a bejegyzésedet. BB Márta

Hozzászólás a(z) SosóMarcsi bejegyzéshez Válasz megszakítása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.