Pipi-brassói zellerkockával


Hozzávalók:

  • 1,5 kg filézett csirke felső comb
  • 1 óriás fej vöröshagyma
  • 1 egész fokhagyma
  • Só, őrölt bors (AIP-ban a borsot hagyd el!)
  • Zsír
  • 0,5 dl víz
  • 1 közepes méretű zeller – ketogénben csak „mutatóban”!

Elkészítés:

  • A csirke felső combokat filézd ki, és bőrözd le, majd vágd apró darabokra
  • 1 nagy vagy 2 db kisebb fej vöröshagymát vágj fel apró kockákra, valamint 1 fej fokhagyma gerezdjeit tisztítsd meg (apróra vágni nem szükséges)
  • A hagymákat zsíron pirítsd meg, dobd rá az apróra vágott csirkehúst
  • Sózz és alaposan borsozz
  • Keverd át a húst, a hagymákat és a fűszereket
  • Lassú tűzön addig süsd a húst, ameddig nem sül le zsírjára
  • Kisebb kockákra felvágott hámozott zellerkockákat főzz puhára, majd a vizet öntsd le róla, és keverd el a brassói hússal

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.