Orosz lecsó

A receptet Csóti Heni küldte 2011.04.17-én

Hozzávalók:

  • 1 padlizsán, 2 kisebb cukkini, 1 kaliforniai paprika, 2 zöldpaprika, 2 sárga paprika, 3 fej vöröshagyma, 1 póréhagyma, 1 paradicsom, 1 kisebb tök (elhagyható!)
  • 5 dkg házi szalonna, 1 kisebb házi kolbász
  • Só, őrölt bors

Elkészítés:

  • A házi szalonnát apró kockákra vágd fel, és pirítsd meg
  • Add hozzá a csíkokra felszeletelt vöröshagymát és karikázott póréhagymát
  • Ízesítsd sóval, borssal és add hozzá a felszeletelt paprikákat
  • Fedő alatt rövid ideig párold
  • Ezután kerüljön ebbe az alapba a lereszelt és előzőleg lesózott tök és cukkini, padlizsán
  • Karikázd fel a házi kolbászt
  • a paradicsomot apróra kockázd fel és add hozzá az ételhez

Kb. 30 perc alatt megfő!

Nagyon kiadós étel és gyorsan megvan, önmagában fogyasztható!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.