Vegyeszöldség „tejszínes” mártással

A kép a Google images-ről való

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • Végy létszámtól függő mennyiségben mélyhűtött vegyes zöldségeket, vagy természetesen frisset – vegyesen brokkolit, sárgarépát, fehérrépát, karfiolt stb., és kevés vízben – éppen, hogy ellepje – főzd puhára
  • Amikor a zöldség megpuhult, akkor a főzőlevet ne öntsd le, hanem önts hozzá kb. 2 dl kókusztejszínt, vagy a kókusztej sűrű részét.
  • Fűszerezd ízlés szerint – pl. sóval, borssal, fokhagymával, petrezselyemmel; tehetsz hozzá még egy pici vajat is; AIP-os fűszerezés: só, petrezselyem, fokhagyma
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.