Kókusztejben pácolt pulykamell-szeletek

 

A tálalás képei a Google images-ről valók.

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • A pulykamell-szeleteket helyezd el egy mély tálban.
  • Sózd, borsozd, és szórd meg fokhagymaporral, vagy zúzz össze fokhagymagerezdeket és rakd a hússzeletekhez. AIP-ban a fűszer csak só és fokhagyma legyen!
  • Önts a fűszerezett hússzeletekre arányosan annyi kókusztejet, hogy az a húst ellepje. 15 szelet húshoz 1,5 dl kókusztejet önts.
  • Hagyd a fűszeres pácban a húst legalább 1-2 órát érlelődni, majd sütőedényben kevés zsíron pirítsd meg mindkét oldalát.

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.