Rántás készítése paleo módra – napraforgóbél lisztes

Receptkönyvek vásárlása

Paleo és egyéb termékek vásárlása

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • A napraforgóbél liszttel hagyományos rántás készíthető
  • Valamilyen, a paleo-komform felforrósított zsiradékra (liba-, kacsa-, sertés-, kókuszzsír, vagy olívaolaj) tegyél az adott ételhez szükséges mennyiségű napraforgóbél lisztet (pelletet)
  • Állandó keverés mellett pirítsd meg, ha kell, akkor fűszerezd – pl. paprikaporral
  • Végül lehúzva a tűzről önts hozzá hideg vizet, és öntsd a sűrítésre váró ételhez

Világos rántást készítettem, miután spenót sűrítésére használtam!

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Rántás készítése paleo módra – napraforgóbél lisztes”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.