Szendi blogosok hagyományos baráti találkozója és kirándulása

2012. február 26. Uránia – blogos találkozó

Immár több, mint két éve hagyománnyá vált, hogy Szengab blogozói hol itt, hol ott találkoznak. Kezdetben a WestEnd-ben szervezték (legalább 4-5 alkalommal) a találkozókat, volt már magánháznál is baráti találkozó,  majd átkerült az Urániába a helyszín. Az Urániában a II. 26-i találkozó volt a harmadik (ide számítom a nagyobb szabású I. PaleoParty-t is). 2011 novemberében egy 150 fős nagy II. PaleoParty rendezvényünk is volt Budán, a bennünket vendégül látó Katolikus Egyetemi Gimnáziumban, ahol bemutatkozott a Paleocentrum.

A február 26-i összejövetelen nem vettem részt, de a következő rövid beszámolót kaptam:

„Kép nem készült, az biztos, hogy a beszélgetés eléggé kötetlen volt. Többnyire régi blogosok vettek részt rajta, tehát akik már évek óta paleoznak.

A résztvevők egyenként beszámoltak arról, hogyan kezdték el a paleot, és miért, mennyiben segített nekik, milyen problémák vannak meg még mindig.

Mi az, amin abszolút segített a paleo, és mi az, amin nem.

Azután kötetlenül beszélgettünk olyan dolgokról, mint a paleo különböző irányzatai, hús, fruktóz, zsír, maglisztek, mozgás kérdése, terhesség, gyerekek táplálása, természeti népek életmódja stb.”

Március 18-án a blogosok kirándulni voltak. A túravezető Paleolga, a mostani kirándulást a Pilisbe szervezte. Ez sem az első blogos kirándulás volt. Korábban szerveztek kirándulásokat a Budai Hegyekbe, a Margit-szigetre is. Ezeken a kirándulásokon meleg baráti hangulat van, azonos szemléletű emberek gyűlnek össze – paleos felnőttek, gyerekek is részt szoktak venni, még óvodás korúak is.

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Szendi blogosok hagyományos baráti találkozója és kirándulása”

    1. Nincs senki kizárva ezekből a találkozókból. Jelentkezz be a tények-tévhitek.hu oldalon Szendi fórumára. Ott mindig látni fogod az aktuális programot. Én a program hirdetésébe a PV-n csak akkor kapcsolódom bele, ha én magam vagyok a szervező. BB

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.