Fasírt sült retekkel és hagymával

DIGITAL CAMERA

 Nagyon egyszerű étel, igazság szerint nem lehet elrontani.

Hozzávalók:

  • 0,5 kg sertéshús
  • 1 nagy fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál Nature Cookta tökmagliszt
  • 1 kávéskanál mustár
  • Fűszerek: őrölt kömény, só, pici bors
  • A sütéshez sertés zsír

Köret:

  • 1 nagy fej hagyma felkarikázva
  • 1 csokor retek megmosva, negyedelve

Elkészítés:

  • A fasírt hozzávalóit keverd össze, picit pihentesd, ezalatt karikázd fel a hagymát, és darabold fel a retket
  • A zsírt forrósítsd fel, és evőkanál nagyságú húsgombócokat süss ki; a kanál hátuljával picit lapítsd le őket, és mindkét oldalát süsd pirosra
  • A fasírt zsírjában néhány perc alatt süsd meg a hagymát és a retket is, szalvétára tedd, hogy a zsírt felszívja, utána tálalhatsz
Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “Fasírt sült retekkel és hagymával”

  1. Tisztelt paleosok ! Mitevo legyen az ember, ha olyan helyen lakik(peldaul Szekelyfoldon) , ahol nem lehet vasarolni semmi paleos keszitmenytilletve peldaul kokuszolaj-zsir, paleos tejek, stb.? Meg azt szeretnem tudni, a szervezetnek szukseges kalciumot honnan kapja meg a paleos etrendet koveto ? A Szendi fele vitamint honnan lahet beszerezni , ha nem jarunk Magyarorszagra ? Tisztelettel : egy paleos etrendet kovetni akaro szemely

    1. Kedves Imola, A legjobb tudomásom szerint az oldalamról is elérhető biobolt-e-tar.hu-ról Romániába is lehet rendelést leadni. Hántolt mandulából is kiváló magtejet lehet készíteni, hántolt mandula pedig szerintem Erdélyben is van:-) Remélem, hogy így sikerül megoldani a gondjaidat. BB

  2. Sziasztok,

    tökmagliszt helyett mit lehet még itt használni? Nekem itthon gesztenye, kókusz, útifűmaghéj, szezám és lenmag lisztek vannak, de tökmag, az nincs:) köszi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.