Paleo „Nutella” I.

Paleo nutella – Google

 

Hozzávalók:

  • 3-4 db  inkább nagyobb avokádó (én félkilós csomagban vettem, és azt használtam fel)
  • 3 evőkanál kakaópor
  • 25 dkg őrölt mogyoró
  • 4 evőkanál mogyoróbél liszt (pellet)
  • Paleolit édesítő (xukor, stevia), TED esetén méz
  • Vanília aroma, vagy kikapart vanília (elhagyható)
  • Víz – amennyit a massza felvesz

Elkészítés:

  • Hámozd meg az avokádókat, és robotgéppel pépesítsd
  • Öntsd hozzá a kakaót, és keverd simára
  • A további hozzávalókkal, most már akár fakanállal keverd ki – a leírás sorrendjében
  • Végül óvatosan önts a masszához annyi vizet, hogy ne legyen túl folyós, hanem jól kenhető

Felhasználás:

Mogyorókrémes piskóta

  • Piskóta maglisztből – alaprecept (Én stílszerűen mogyoróbél lisztet használtam)
  • Kend meg a piskótát a krémmel, és díszítsd valamilyen gyümölccsel (a képen magozott meggy látható) – a fenti mennyiségű krém egynegyedét használtam fel, a többit mélyhűtőbe tettem!

Mogyorókrém gyümölccsel vagy paleo tejszínhabbal

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.