Fekete ribiszke lisztes habos madártej

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 1 liter kesudiótejet forrósíts fel hozzáadott szacharinnal (8-10 szem), vagy valamilyen paleo édesítővel
  • 1 lapos evőkanál fekete ribiszkés lisztet (pellet) keverj el 2 db tojás sárgájával
  • A forró kesudiótejbe nagyon óvatosan, állandó keverés mellett keverd el a tojásos-lisztes sűrítést
  • Ezután önts legalább egy citrom kifacsart levét is lébe
  • 2 db tojásfehérjét verj fel pici citromlé hozzáadásával kemény habbá, és szaggasd, majd forgasd bele a tejes alapba
  • A tetejét szórd meg mandulaforgáccsal – el is hagyható!

A fekete ribiszke liszt új termék. Természetes cukortartalma gyakorlatilag nulla, de a benne lévő héjával őrölt lisztnek magas antioxidáns tulajdonsága van. Az intenzív gyümölcsízt élvezhetjük ennek a pelletnek a használatával!

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Fekete ribiszke lisztes habos madártej”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.