Pecsenye kacsamáj krém

Hozzávalók és elkészítés egyben:

  • 1 nagy fej vörös hagymát kacsa- vagy sertészsíron (liba- is lehet) dinsztelj meg – hagyma pirítása, 1 ujjnyi vízzel való dinsztelés -, ha ketogénezzel, akkor használj minél kevesebb hagymát, mert a hagyma szénhidrátot és cukrot is tartalmaz!
  • 30 dkg pecsenye kacsa májat tegyél a dinsztelt alapra.
  • Bio szárított zöldségkeverékkel (1 evőkanál) és őrölt borssal, paprika porral fűszerezd; AIP-ban kizárólag szárított zöldségkeverékkel!
  • Sót ekkor még rátenni tilos! -, mert a máj megkeményedik
  • Amikor a máj megpuhult és már langyos, akkor turmix-gépben pépesítsd és sózd meg.

A képen tárkony levelekkel díszítettem a májkrémet!
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.